Anderson dizajner godine

Agencije
Anderson dizajner godine

Nacionalna opera u Londonu bila je domaćin "British Fashion Awards", a osim dizajnera, modela i ljudi iz svijeta mode, na crvenom tepihu pojavile su se i mnoge druge poznate ličnosti.

Dizajneri, kreativci i modeli okupili su se u ponedjeljak uveče kako bi Britansko modno vijeće proglasilo najbolje od najboljih na području britanske mode.

Dizajner koji s pravom može trljati ruke je J. V. Anderson, koji je proglašen najboljim dizajnerom i za žensku i za mušku modu. Neki pobjednici već su bili poznati, poput Alessandra Michaela kao najboljeg internacionalnog dizajnera, Nicka Knighta za modnog kreativca, te Karla Lagerfelda za izuzetna dostignuća u modi.

Najboljim modelom proglašena je Jourdan Dunn, a najbolja kreativna kampanja dolazi s potpisom kuće "Burberry".

U kategoriji dizajnera modnih dodataka dobitnica je bila omiljena selebriti kreatorka Charlotte Olympia, a najuspješnijim brendom ove godine proglašena je kuća "Stella McCarteny".

Na dodjeli britanskih nagrada pojavili su se brojni poznati Britanci poput Dejvida i Viktorije Bekam, Džordžije Maj Džeger, Kristofera Bejlija, Alekse Čang, ali i svjetski modni dizajneri poput Marija Testina, Lene Perminove i Karla Lagerfelda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana