Ana Štajdohar: Tužna sam što smo izgubili bebu

Agencije
Ana Štajdohar: Tužna sam što smo izgubili bebu

Beograd - Pjevačica Ana Štajdohar i njen suprug, saksofonista Nikola Demonja, koji zajedno nastupaju u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” iza sebe ostavljaju dane neizvjesnosti i bola.

Bračni par muzičara, koji je vjenčanje upriličio prije godinu dana, nedavno se suočio sa velikim gubitkom. Ana Štajdohar izgubila je bebu u drugom mjesecu trudnoće, što je poremetilo tok njihovog života. Ipak, Ana i Nikola pokušavaju da prebrode težak period i da sa vjerom u bolje dane nastave da se bave svojim poslom.

Beograđanka, koja je nedavno snimila spot za svoju novu pesmu “Neko kao ti”, ljubazno je potvrdila je da je izgubila bebu.

- Izgubila sam bebu. Ne znam šta bih o tome više rekla. Ne znam zbog čega se to desilo. Tužna sam. Život ide dalje, i tuga će s vremenom splasnuti, prokomentarisala je lijepa pjevačica.

Nekadašnja pjevačica grupe “TAP 011” vijest da će postati majka povjerila je samo najbližim prijateljima i članovima porodice, budući da se radilo o ranoj trudnoći, ali je ta informacija dospjela u medije.

Uprkos nemilom događaju i bolu koji još nije minuo, Ana s optimizmom razmišlja o narednom periodu, ne dozvoljavajući da je tuga preplavi.

- Za sada smo nas dvoje porodica, ali svakako imamo želju da postanemo roditelji, da osetimo i taj nivo bliskosti, rekla je Ana. Njen suprug je dodao:

- Ja jedva čekam da dobijemo bebu. Radujem joj se unapred, kad god došla, rekao je Nikola.

I pored gubitka bebe koju su željno čekali, po prirodi optimisti i borci, Ana i Nikola će zajedničkim snagama, prije svega ljubavlju i podrškom, jedno drugome biti oslonac i brzo preboljeti nemili događaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana