Ana privedena zbog napada na policajce

Glas Srpske
Ana privedena zbog napada na policajce

Pjevačica Ana Nikolić privedena je sinoć u policijsku stanicu na triježnjenje, jer je u sebi imala preko dva promila alkohola, prenose agencije. Prilikom kontrole isprava i njenog stanja, Nikolićeva je vrijeđala policajce, a noć je provela u policijskoj stanici u Rakovici.

Ana Nikolić je u srijedu, zajedno sa saradnicima, snimala spotove u Požarevcu. Poslije radnog dana društvo je odlučilo da se malo opusti u Beogradu i da proslavi završene poslove. Međutim, po povratku iz noćnog provoda Anu je zaustavila policija. Kako pjevačica tvrdi, ona je sjedila na suvozačevom mjestu, dok je vozilom upravljao njen rođeni brat Marko. Sa policajcima je započeta rasprava koja se ubrzo pretvorila u svađu, ali i vrijeđanje. Zbog nastale situacije oboje su zajedno sa prijateljima koji su se u tom trenutku našli u vozilu, privedeni u policijsku stanicu gdje su prenoćili.

- Posle snimanja spota želeli smo da proslavimo uspeh. Bilo nas je dvadesetak i svi smo malo popili. Moj brat Marko je vozio, dok sam ja sedela na suvozačevom mestu. Zaustavila nas je policija, Marko je počeo da se svađa sa njima, a ja sam samo želela da zaštitim brata pa sam se i ja posvađala sa policajcima. Privedena sam zbog napada na policajce, a Marko zbog napada i vožnje u pijanom stanju. Marko, nekoliko naših prijatelja i ja proveli smo noć u policiji. Ma, nije se desilo ništa strašno, pa svi smo živi ljudi - rekla je Ana.

Ovo nije prvi put da je Ana Nikolić imala problema sa policijom. Prije četiri godine Ani su pisali kaznu zbog vožnje u pijanom stanju.

- Policija me je te večeri dva puta zaustavljala, i kada su hteli da me zaustave treći put, mislila sam da je u pitanju skrivena kamera i počela sam da bežim. Stvarno sam mislila da ću im umaći, ali nije bila šala u pitanju. Policijska patrola nas je stigla. Uzeli su mi podatke i rekli da moraju da podnesu prijavu zato što sam bežala. Čula sam i da je kazna za to ogromna. Vrlo brzo smo našli kompromisno rešenje, pa su policajci napisali da sam bila pijana - objasnila je tada Ana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana