Ana Nikolić spremna za materinstvo

Glas Srpske
Ana Nikolić spremna za materinstvo

Vjerenik Ane Nikolić, Dragan T. iz Podgorice. već ima kćerku iz vanbračne veze, saznaju pojedini beogradski mediji! Tako će pjevačica, čim stupi u najavljeni brak, imati priliku da se oproba kao mama.

- Dragan ima prelepu devojčicu iz veze sa svojom sugrađankom, s kojom se razišao pre nego što su uspeli da stignu do oltara - kaže sagovornik blizak Aninom vjereniku.

S obzirom na to da je crnogorski biznismen Nikolićevoj već darovao vjerenički prsten, uskoro bi njih dvoje trebalo da stanu na ludi kamen, a Ana je izjavila da joj nimalo ne smeta prošlost njenog izabranika.

- Uživam u ljubavi s Draganom i podrazumeva se da sam upoznata s njegovom prošlošću. Naravno da nemam nikakav problem s tim što ima dete. Apsurdno je uopšte polemisati o nečemu tako lepom kao što su deca - rekla je Ana.

Podsjetimo da je početkom maja prošle godine u javnost dospjela informacija da je Ana Nikolić usvojila malog Japanca. Međutim, onda su pojedini beogradski mediji otkrili da je Miki, kako ga je zvala, zapravo Kinez.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana