Ana Nikolić htjela da prošvercuje iguanu

Glas Srpske
Ana Nikolić htjela da prošvercuje iguanu

Pop pjevačica Ana Nikolić je provela tri sedmice s vjerenikom Draganom T. u Singapuru i Maleziji, a od osoblja hotela je dobila na poklon kućnog ljubimca - iguanu, koju je pokušala da donese u Srbiju, ali u tome nije uspjela, jer joj na aerodromu nisu dozvolili da je unese u avion!

Naime, pjevačica nije uspjela da nađe dovoljno veliki kavez za transport pomenutog gmizavca, budući da je riječ o većem primjerku ove egzotične vrste.

U želji da čuju da li je ova informacija tačna, novinari pojedinih beogradskih medija su pozvali popularnu Paraćinku koja je rekla da je imala želju da dovede iguanu u Beograd i da joj da srpsko ime.

- Istina je da sam dobila na poklon iguanu. Čim sam je ugledala, odmah mi se dopala, divna je bila, ali nisam uspela da je donesem u Srbiju na moju veliku žalost. Kada sam krenula u Beograd, morala sam iguanu da vratim u hotel. Veliku sam želju imala da mi taj gmizavac postane kućni ljubimac i da mu dam srpsko ime Petrosava. Da bude prava srpska iguana - izjavila je Nikolićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana