Ana na turniru,Švajni sa manekenkama

Agencije
Ana na turniru,Švajni sa manekenkama

Dok teniserka Ana Ivanović boravi u Štutgartu zbog turnira, njen momak, fudbaler Bastijan Švajnštajger, uživa sa manekenkom Toni Garn.

Manekenka, koja je nedavno bila sa Leonardom Dikaprijem u vezi, ispod slike sa Švajnijem, koja je nastala u Aninom odsustvu, a na kojoj je on hrani, napisala je: “Basti, hvala ti što si nam pokazao omiljeno mjesto u gradu!”

Mnogi se pitaju da li je to razlog zbog kojeg Ana gubi mečeve i da li će sada promijeniti mišljenje koje je nedavno podijelila sa javnošću da u posljednje vrijeme često razmišlja  o majčinstvu i da bi voljela veliku porodicu.

- Želela bih da imam decu. Najmanje troje dece. To je veoma bitno za mene i o tome često razmišljam. Takođe, pored dece, uverena sam da će tenis uvek biti deo mog života - ispričala je Ana.

Ona i njemački fudbaler su u vezi već nekoliko mjeseci, ali Ana nije htjela da otkrije da li će sa njim početi zajednički život.

Dokaz da se Ana zaista zaljubila je i činjenica da ni pored gustog poslovnog rasporeda ne zapostavlja privatni život.

- Rekla bih da imam vremena za izlaske sa pravom osobom. Loša strana mog posla je to što mnogo putujem i što zbog toga nemam vremena da se družim kao ljudi koji rade kancelarijske poslove. Ne upoznajem baš mnogo momaka - rekla je jednom prilikom Ana.

Šta će se dešavati u vezi ovog slavnog para poslije ovih fotografija vjerovatno će uskoro procuriti u javnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana