Ana Mirjana Račanović-Jevtić: Danas je važno biti ikebana

GS
Foto: Arhiva

Ana Mirjana Račanović-Jevtić, koja je 2001. godine proglašena Mis BiH, prisjetila se svoje karijere u svijetu manekenstva te izazovima s kojima se susrela.

"Kada mi se to ostvarilo, jednostavno ne možete da vjerujete, ali moram priznati da nikad nisam bila dovoljno opuštena da uživam u svemu tome, Sad kad vratim film, koliko je tu bilo i popularnosti i lijepih događaja... Uvijek sam bila u nekom grču, uvijek sam imala nešto drugo. Nisam mogla da se posvetim baš tom momentu i tom uživanju. Toga mi je jedino žao", rekla je za Info Bijeljina.

Također je navela kako je imala veliku želju da pobijedi na spomenutom izboru ljepotu, ali nije imala samopouzdanja da kaže: "Ja ću sigurno pobijediti". Druge takmičarke je nisu pokušavale sabotirati. No, bilo je drugih poteškoća.

"Znam iz pouzdanih izvora da nisam trebala da pobijedim. Bilo je kao da bi trebalo možda neka druga djevojka... Na kraju je bilo sve prepušteno publici i žiriju, tako da sam ja jednoglasno pobijedila", rekla je.

Odustala je od bavljenja manekenstvom zato što ju je majka učila kako su moral, kultura i dobrota primarni. Ana je kazala kako danas postoje starlete i da je važno biti ikebana koja samo lijepo izgleda i ništa ne priča.

"Nisam pripadala tome. Imala sam čovjeka kojeg sam voljela prije nego sam počela da se bavim ovim poslom, za kojeg sam bila sigurna da će biti uz mene cijeli život i ja uz njega", rekla je.

Ona se davno povukla iz javnosti. Sa suprugom Alenom Jevtićem, kćerkom Adrijanom i sinovima Aleksandrom i Anđelom živi u Rastattu. Često posjećuju domovinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana