Ana Mihajlovski iz pritvora prebačena u bolnicu

Agencije
Ana Mihajlovski iz pritvora prebačena u bolnicu

Voditeljka Ana Mihajlovski privedena je nakon incidenta sa ekipom "Parking servisa" u centru Beograda. Privedena je nakon što se posvađala i pokušala da spriječi ekipu "Parking servisa" da joj odveze automobil zbog nepropisnog parkiranja.

Kada su radnici na sve gume stavili "kandže", voditeljka se pojavila na licu mjesta i zahtijevala da joj spuste automobil. Kako pričaju očevici, radnici su to odbili, a Mihajlovski je bijesno ušla u automobil zakačen na "pauk", upalila ga i počela da vozi u rikverc. Tom prilikom je oštetila auto, pa je bijesno počela da vrijeđa i omalovažava saobraćajnog policajca Žarka Radmilovića.

- Otkačite mi auto s ove krntije - vikala je voditeljka.

Ona je vrijeđala i policajce koji su bili pored radnika "Parking servisa".

- Privešćemo vas, smirite se - rekli su joj policajci, a ona im je odbrusila:

- Aj' baš da vidim da li smete!

Policija je voditeljku privela u PU Stari Grad kako bi dala izjavu, međutim, čim je stigla tamo rekla je da joj je loše i da je odvedu u Urgentni centar jer "održava trudnoću".

 - Kad ste ovako pametni da me privodite sada ćete me voziti u Urgentni centar, nije mi dobro, održavam trudnoću - rekla je Mihajlovski.

Nakon toga policajci su je odveli kod ljekara i čekali su je ispred ordinacije u kojoj je pregledana. Protiv voditeljke će biti podnesena prijava zbog napada na policiju.

- Niko nije iznad zakona i ista pravila moraju da važe za sve - rekao je Andrija Čupković, direktor "Parking servisa".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana