Ana kreira izazovnu odjeću

Agencije
Ana kreira izazovnu odjeću

Jedna od najaktuelnijih pop pjevačica Ana Nikolić, koja nikog ne ostavlja ravnodušnim gdje god da se pojavi, ovih dana ima pune ruke posla - kreira svoju liniju izazovne odjeće i priprema spektakularan nastup.

Kako je otkrila, navikla je da bude drugačija i posebna, pa tako će biti i ovoga puta, za nastup u prestoničkom klubu “Kasina”. Specijalno za ovaj nastup, pravi se pod i sam vizuelni dio koji će biti emitovan sa LED ekrana.

Pjevačica je zajedno sa svojom drugaricom Tijanom Todorović osnovala modnu liniju “Angel”, i ovaj put će iznenaditi publiku nekom od svojih kreacija koje više otkrivaju nego što pokrivaju.

- Na svim nastupima odavno nosim isključivo stvari iz svoje kolekcije, tako će biti i ovog puta, ali moram reći da je za beogradski nastup spremljena i specijalna garderoba - najavila je Nikolićeva.

Popularna pjevačica će ovom prilikom premijerno predstaviti i svoju novu pjesmu “Voli me voli”.

 - Nastupam u Beogradu posle dužeg vremena i zaista mogu da kažem da jedva čekam druženje sa divnim ljudima. Repertoar sam malo izmenila i mislim da će u dobroj muzici uživati zaista svi - rekla je Ana.

Iako je njen posljednji album jako dobro prošao kod publike i njene pjesme imaju milionske preglede, Ana je sigurna u sebe i ekipu da opet ima hit pjesmu, a otkrila je i dio nove pjesme:

- Ne znaš ti koga voliš, i treba da se bojiš, s leva udarim, pomazim s desna, sa mnom nikada se, nikada ne zna...”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana