Ana Ivanović zasijala u časopisu GQ

Glas Srpske
Ana Ivanović zasijala u časopisu GQ

Srpkinja Ana Ivanović, jedna od najljepših teniserki na svijetu, pozirala je fotoreporterima jednog od najpoznatijih časopisa za muškarce "GQ".

Ovaj časopis odlučio je da u italijanskom izdanju počasti svoje čitaoce fotografijama prelijepe teniserke koja je zablistala u novom sjaju.

Srpska teniserka pozirala je na seksi fotografijama za septembarsko izdanje časopisa "GQ". Ivanovićeva je jedna od najuspješnijih teniserki današnjice, a nosi i titulu jedne od najseksi sportistkinje svih vremena zbog čega je često na naslovnim stranama najprestižnijih svjetskih časopisa - uglavnom onih čija su publika muškarci.

Koliko je Ana lijepa govori i činjenica da su je Italijani svrstali u kategoriju "žena za koje bismo bili spremni umrijeti".

Lijepa 24-godišnjakinja, osim po tenisu i ljepoti, poznata je i po humanitarnom radu. Ona je od 2007. godine jedna od UNICEF-ovih ambasadora dobre volje, a nedavno joj se u toj organizaciji koja brine o djeci širom svijeta pridružio i njen zemljak i najbolji teniser svijeta Novak Đoković.

ana

420

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana