Ana Ivanović u kupaćem

Glas Srpske
Ana Ivanović u kupaćem

NjUJORK - Prelijepa srpska teniserka i nekada svjetski reket broj jedan Ana Ivanović na teniskom terenu ne pruža briljantne partije.

Lošu formu dokazala je i na meču FED kupa protiv Ruskinja u "Beogradskoj areni" minulog vikenda kada je u oba singl meča poražena, a kasnije i u dublu s Jelenom Janković.

Zato Ivanovićeva ima uspjeha na drugoj strani, u marketingu i stvaranju popularnosti slikajući se za razne svjetske magazine. Lijepa Srpkinja naći će se u "Sports Illustrated Swimsuit Issue 2010"! Ivanovićeva je u Njujorku uradila fotosešn u kupaćem kostimu i njene brojne fotografije biće objavljene u specijalnom izdanju ovog uticajnog američkog časopisa.

- Ovo je drugačije nego bilo šta što sam do sada radila i zaista sam uživala. Još nikome nisam rekla da sam se fotografisala, jedva čekam da vidim reakcije - rekla je 22-godišnja Beograđanka i dodala da joj je čast što su i njene fotografije našle mjesto u takvom magazinu.

Ana Ivanović je produžila i ugovor sa kompanijom "Adidas", čiju će opremu nositi do kraja karijere. Finansijski detalji saradnje nisu saopšteni, ali se pretpostavlja da će srpska teniserka zaraditi između 50 i 100 miliona dolara. Takođe, prelijepa Srpkinja će po istom ugovoru, poslije završetka teniske karijere, biti ambasador "Adidasa".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana