Ana Ivanović u društvu modnog plemstva

Agencije
Ana Ivanović u društvu modnog plemstva

U modnom foto-dnevniku za magazin "Vog", srpska teniserka je izrazila veliko oduševljenje zbog posjete studiju čuvenog dizajnera Oskara de la Rente.

Najbolje rangirana srpska teniserka tom prilikom srela je i najpoznatiju urednicu na svijetu Anu Vintur.

Ana, koja je ovih dana u žiži javnosti zbog veze s njemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, poslije mečeva na Otvorenom prvenstvu SAD u tenisu, posvetila se modi, te za onlajn izdanje magazina "Vog" i fotografijama prikazala kako je izgledala njena posjeta modnom studiju čuvenog kreatora.

"Bilo je nevjerovatno videti kako se sve to radi iza kulisa i koliko se pažnje posvećuje svakom detalju na odjeći da bi se stvorio kompletan izgled", napisala je lijepa sportistkinja za modnu bibliju, ne krijući oduševljenje zbog susreta s kreatorom, ali i zbog svog ulaska u carstvo haljina, cipela, tašnica, kaiševa.

Dok je Ana uživala na Nedjelji mode u Njujorku, evropski mediji nisu prestajali da bruje o njenoj vezi sa najboljim njemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, kao i o ljubavnom trouglu i navodima da je zbog lijepe Srpkinje raskinuo dugogodišnju vezu s manekenkom Sarom Brander.

Naime, komentari fanova poznate njemačke manekenke koje su ostavljali ispod Aninih fotografija nisu bili nimalo prijatni.

Ipak, čini se da lijepa teniserka ne mari za to, već uživa u novoj vezi, Njujorku i modi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana