Ana Ivanović obradovala pratioce na društvenim mrežama

GS
Foto: Instagram

Bivša teniserka Ana Ivanović otputovala je na odmor sa suprugom, a svoje pratioce obradovala je najnovijim fotografijama u bikiniju - koje doslovno "pršte".

Ona je veoma aktivna na društvrnim mrežama, a u posljednje vrijeme objavljuje i malo senzualnije fotografije.

Ana je objavila nekoliko fotografija sa ljetovanja, na kojima je uglavnom pozirala u bikiniju, ili malo izazovnijim, ljetnim stajlinzima...

Bivša teniserka objavila je prvo selfi fotografiju na kojoj pozira u bikiniju, a u prvi plan stavljajući svoju prirodnu ljepotu i osmijeh.

Ali, tu se nije zaustavila, pa je pokazala i svoje tijelo zategnutno i izdefinisano, zbog čega je i dobila pregršt komplimenata.

"Ma kakav žena, to je izgled", "Bravo, žena zmaj", "I ljepota, i fit linija, i prirodnost", komentari su ispod njene objave.

Inače, ona se prošle godine treći put ostvarila u ulozi majke, danas uživa u porodičnom životu daleko od očiju javnosti.

Ana i njen suprug, bivši nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger, većinu vremena provode na svom imanju u slikovitom austrijskom mjestu Vestendorf, u podnožju Alpa.

Iako je Ana napustila teniski svijet i posvetila se porodici, ostala je aktivna na društvenim mrežama, gdje često dijeli trenutke iz svog svakodnevnog života sa svojim obožavaocima, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana