Ana Ivanović: Još uvek čekam svog princa

Agencije
Ana Ivanović: Još uvek čekam svog princa

Srpska teniserka, Ana Ivanović gostujući u emisiji "Žene" izjavila je da mašta o porodici i djeci, te da još uvijek čeka onog pravog.

Ana je u julu raskinula vezu sa Markom Stilitanom, a trenutno je slobodna i mašta o svom princu.

"Čekam da se pojavi moj princ", rekla je Ana i dodala da je ne zanima da to bude idealan muškarac već najbolji za nju.

Jedna od najljepših Srpkinja u svijetu je otkrila da joj visina često predstavlja problem kada je u pitanju zabavljanje.

"Sa mojih 183 centimetara, posebno kada obujem štikle, moj izbor je sužen. Najvažnije je slediti srce i slušati sebe. Ljubav me motiviše, kada sam zadovoljna na emotivnom planu mnogo bolje igram"

Iako izgleda nežno i ženstveno, Ana kaže da na terenu umije da bude agresivna, te ima "sitne cake" kojma demorališe protivnice.

"Kada Serena onako jaka stane ispred mene ja je pogledam pravo u oči i odmerim tako da joj poljuljam samopouzdanje. Nisam ja baš mirna kao što mnogi misle. Kada me nešto razbesni umem baš da psujem i lomim reket", kaže Ana.

Inače, budući da je Ivanovićeva ambasadorka Unicefa ona je poručila djevojčicama da je važnije obrazovanje od šminke u torbi, te da slijede svoje snove i rade na njihovom ostvarenju uz neminovno odricanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana