Ana i Švajni uživaju u Parizu

Agencije
Ana i Švajni uživaju u Parizu

Slavni par Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger više ne krije svoju ljubav. Paparaci su ih snimili dok se šetali Parizom držeći se za ruke.

 

Na mečevima na Rolan Garosu Ani Ivanović najveća podrška je njen dečko Bastijan Švajnštajger. A kada Ana nije na terenu, svaki slobodan trenutak koristi kako bi sa fudbalerom uživala u romantičnim trenucima.

Pošto je Pariz poznat kao grad ljubavi, ni ne čudi što je i u njima izmamio romantična osjećanja, pa su se i javno prošetali držeći se za ruku, razmjenjujući zaljubljene poglede, i ne hajući za paparace i radoznale prolaznike.

I dok su mediji brujali o tome da su Ana i Švajni raskinuli, te da se fudbaler pomirio sa dugogodišnjom bivšom djevojkom Sarom Brandner, Anu ti tračevi nisu uznemirili.

Na društvenim mrežama pojavljivale su se i i fotografije na kojima Švajni hrani manekenke, ali ni tada nisu uspjeli izvući Anine reakcije. Svoju ljubav suptilno dokazuju, a Ana ne krije kako joj je Švajni velika podrška.

Bez obzira što njemačka javnost, mediji i navijači fudbaleru ne opraštaju novu ljubav, on za to ne mari. Na fotografijama se vidi kako zaista izgleda zaljubljen par.

Vidno je da oboje blistaju i da ih ne zanimaju mnogo komentari javnosti, a bilo bi najbolje da tako i ostane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana