Ana i Švajni srušili internet fotografijama

Agencije
Ana i Švajni srušili internet fotografijama

U trenutku kada je slavni par, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger objavio fotografije sa svog vjenčanja društvene mreže usijale su se od komentara i lajkova.

Crkveno i građansko vjenčanje srpske teniserke i njemačkog fudbalera planirano je u strogoj tajnosti i baš zbog toga bili su dodatno interesantni svim svjetskim medijima. Društvene mreže su "gorjele" od fotografija, lajkova i komentara, jer je njihovo vjenčanje bilo glavna tema proteklih dana. Fotografija iz crkve, nastala neposredno nakon što su se slavni supružnici zavjetovali na vječnu ljubav pred Bogom, takođe je izazvala oduševljenje, a svi su komentarisali da se srpskoj teniserki i njemačkom fudbaleru na licu oslikavaju bezgranična radost i ljubav.

Anina fotografija u vjenčanici na "Fejsbuku" je za kratko vrijeme lajkovana više od 250.000 puta, a na "Instagramu" je brzinski sakupila 100.000 lajkova. Svi su komentarisali i Aninu vjenčanicu za građansko vjenčanje, koja je koštala 275 evra, ali haljina koju je odabrala za crkvu bila je skupocjenija i svečanija.

Raskošnu top vjenčanicu koju je Ana preksinoć nosila dizajnirala je poznata američka dizajnerka kineskog porijekla Vera Vang. Ova haljina iz snova rađena je specijalno za srpsku teniserku i vrijedi oko deset hiljada evra. Imala je dugačak šlep, a bajkovitom izgledu doprinio je dugačak veo, koji se vijorio za Anom, koja je izgledala kao prava princeza.

Sportski par vjenčao se u katoličkoj crkvi Kijeza de I'Abacija, u kojoj se mogu vjenčati i osobe pravoslavne vjeroispovijesti. Ana, inače, ne govori u javnosti ni o religiji ni o politici. Na svadbenom veselju bilo je oko 300 zvanica. Najveseliji je bio njemački reprezentativac Lukas Podolski, koji je najviše đuskao i sve vrijeme uživao, a on je i podijelio prvu fotografiju sa proslave na društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana