Ana i Adam u centru pažnje

Glas Srpske
Ana i Adam u centru pažnje

SINGAPUR - Srpska teniserka Ana Ivanović nalazi se u Singapuru sa svojim dečkom Adamom Skotom koji trenutno učestvuje na prestižnom golf turniru.

Iako se ovo takmičenje smatra jednim od najcjenjenijih na svijetu, zaljubljeni par je privukao znatno veću pažnju javnosti od samog turnira, a zajedno su učestvovali na nekoliko društvenih događaja. Znatiželjni novinari htjeli su da čuju neke detalje iz njihovog privatnog života, ali im je to zadovoljstvo bilo uskraćeno, jer je Skot želio da priča samo o golfu. Takođe, ni Ana nije htjela da priča o svom ljubavnom životu, napomenuvši da je u Singapur došla iz sasvim drugih razloga.

Novinari su posvetili dosta prostora Ani Ivanović, ocijenivši da se njena karijera nalazi u silaznoj putanji i da je od prve igračice svijeta stigla do 22. mjesta. Interesantno je da se i Adam Skot, nekada treći golfer svijeta, trenutno nalazi na 76. mjestu, i da to povezuju s njegovim privatnim životom koji je posljednjih nekoliko godina izuzetno buran. Veza Ane i Adama počela je januara 2009. godine, kada je Ana igrala na Australijen openu, a spojilo ih je zajedničko snimanje reklame za poznatu marku satova "roleks". Javnost je tada prvi put počela da nagađa da se između srpske teniserke i Australijanca nešto dešava, jer su u medije dospjele slike ovog para kako uživa u čarima mora u Kvinslendu. Zvanično, njihova veza je objelodanjena poslije Vimbldona, tačnije, kada su njih dvoje viđeni u Škotskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana