Amber Herd :“Ne želim da veza sa Džonijem utiče na moju karijeru”

Agencije
Amber Herd :“Ne želim da veza sa Džonijem utiče na moju karijeru”

Los Anđeles - Uprkos čestim pojavljivanjima u medijima dvadesetsedmogodišnja glumica Amber Herd ne želi status zvijezde.

Naime, nakon pojavljivanja na naslovnoj strani magazina “Flare”, Amber je izjavila da ne želi da je tretiraju kao slavnu ličnost već da je doživljavaju kao umjetnicu.

Na pitanje o njenoj vezi sa slavnim holivudskim glumcem Džoni Depom, glumica je rekla: “Naša veza nije dio mog profesionalnog života. Ja želim da budem umjetnica, a ne da budem slavna. Na internetu možete pronaći moje fotografije kako šetam psa, idem u kupovinu, podižem stvari sa hemijskog čišćenja, ali nećete pronaći fotografije kako se zabavljam u nekom od noćnih klubova”.

Na pitanje da li se može zamisliti u situaciji u kojoj se nalaze druge slavne holivudske ličnosti poput Bred Pita i Anđeline Džoli ili Kim Kardašijan i Kanje Vest gdje se zna svaki detalj njihovog privatnog života, Amber je odgovorila: “Takav život nikad ne bih požeqela. Ako ne mogu da se držim za ruke sa osobom koju volim ili da govorim ono što mislim, onda mi slava i ne treba”.

Inače, Amber se u Džoni Depa zaljubila još kada je bila tinejdžerka, a soba joj je bila oblijepljena njegovim posterima, pa je razumljivo zašto ne bi voqela da ne može svog dragog u svakom trenutku da drži za ruke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana