Amanda uživala u poljupcu sa Megan

Agencije
Amanda uživala u poljupcu sa Megan

Holivudska glumica Amanda Sejfrid prisjetila se kako je bilo ljubiti se sa Megan Foks u filmu "Dženiferino tijelo".

Slavna glumica je u intervjuu za magazin "W" ispričala kako je izgledalo kada je poljubila jednu od najljepših žena na svijetu.

- Megan se jako dobro ljubi. Imamo sličan stil ljubljenja. Kada gledam tu scenu shvatam da je naš poljubac veoma seksi - kaže Amanda.

Ona je takođe otkrila kako je izgledalo kada je konačno uzela odmor da bi napravila predah od obaveza.

- Trebalo je da mi se svidi što imam mnogo slobodnog vremena, ali ništa nisam radila i to me je plašilo. Kada se osjećam beskorisno mislim da mi je propao dan. Nedostajao mi je moj posao - rekla je lijepa glumica.

U horor komediji "Dženiferino tijelo" Megan Foks igra srednjoškolku koja proždire mladiće - doslovno! Scenario za film napisala je Dijablo Kodi, bivša striptizeta, koja je nagrađena "Oskarom" za film "Džuno".

Amanda Sejfrid, koja je postala poznata po ulozi u filmu "Mamma mia", glumi Nidi Leznicki, Dženiferinu najbolju prijateljicu još od djetinjstva. Ona je razredni štreber i niko je ne primjećuje.

Sejfridova je prošle godine izabrana za novo lice kompanije "Živanši", što joj je dodatno podiglo popularnost poslije niza uspješnih uloga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana