Ališa Kiz uživa u romantičnim večerama

Glas Srpske
Ališa Kiz uživa u romantičnim večerama

O privatnom životu muzičke zvijezde Ališe Kiz zna se veoma malo, osim da je vjerena sa muzičkim producentom Kerijem Bradersom.

Iako nema naviku da se pojavljuje u javnosti sa svojim privatnim i poslovnim partnerom Kerijem, Ališa se posljednjih dana zabavlja sa njim i nekoliko prijatelja u francuskom Sen Tropeu.
Par je fotografisan u jednom elitnom restoranu kako razmjenjuje nježnosti. Ipak, kada su uočili paparace, nježnih šaputanja na uvo i držanja za ruke više nije bilo. Prije nego što je započela ljubavnu vezu sa producentom, za Ališu se često govorilo i pisalo da je lezbijka.

O njenoj seksualnosti najviše se raspravljalo 2001. godine, poslije objavljivanja debitantskog albuma "Songs In A Minor". Dobitnica brojnih muzičkih nagrada govori kako joj je jasno zašto su ljudi mislili da je lezbijka. Bilo je to, kako kaže, zbog njenog "grubog" izgleda.
- Nekada gledam neke svoje intervjue i pomislim: Jesam li morala da izgledam tako grubo? Jesam li morala da imam takvu frizuru? Ali, ti me tračevi nisu doticali, jer znam šta sam, znam da to nije istina - kaže tamnoputa pjevačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana