Alesandra Ambrosio raskinula sa ocem svoje djece

Agencije
Alesandra Ambrosio raskinula sa ocem svoje djece

Manekenka modne kuće "Viktorijas sikret" Alesandra Ambrosio raskinula je sa svojim dugogodišnjim verenikom Džejmijem Mazurom, prenosi "Radar online". Par više ne živi zajedno, ali je zbog njihove djece ostao u prijateljskim odnosima.

Posljednje javno pojavljivanje Alesandre Ambrosio i Džejmija Mazura dodatno je podgrijalo ovakve navode. Na "Dej baj dej fešn šou", koji je održan 14. oktobra u Los Anđelesu,  par je došao i otišao odvojeno.  

- Ona se pojavila dobro raspoložena  sa dva prijatelja i  30 minuta prije početka šoa zabavljala se u VIP zoni. Džejmi je stigao neprosredno prije nego što je događaj počeo. Sjedeli su zajedno dok je trajao šou, ali čim se završio, Džejmi je otišao sa prijateljima, dok je Alesandra nastavila ćaskanje sa svojim društvom. Zatim je otišla na afterparti u Vak rabitu, a Džejmija nije bilo nigdje na vidiku -  rekao je izvor za "Radar online ".  

Alesandra Ambrosio i Džejmi Mazura vjerili su se 2008. godine. Imaju dvoje djece, petogodišnju ćerku Anju i sedamnaestomesečnog sina Nou.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana