Aleksandra: Uživam u ljepotama Malezije

Đorđe Anđić
Aleksandra: Uživam u ljepotama Malezije

Kuala Lumpur je savršen grad! Mnogo mi se svidio! Lijepo sam ugošćena i imam samo lijepe riječi za domaćine.

Prenijela je utiske za "Glas Srpske" manekenka Aleksandra Kovačević iz Sarajeva, koja predstavlja BiH na Izboru za mis turizma koji će biti održan u novogodišnjoj noći u glavnom gradu Malezije Kuala Lumpuru.

Aleksandra je 13. predstavnica BiH na ovom takmičenju, a odabrala ju je vlasnica licence za BiH Aleksandra Kokotović.

Lijepa i šarmantna manekenka kaže da zaista uživa u pripremama, ali i u otkrivanju ljepote Kuala Lumpura.

- Hrana mi se i ne sviđa baš mnogo, ali narod i njihova kultura... Veoma cijene i poštuju tuđu kulturu! Ljubazni su i smireni - kaže Aleksandra.

Na finalnoj večeri, već po tradiciji, prisustvovaće i malezijski sultan, dok se među članovima žirija nalaze i neki članovi diplomatskog kora države domaćina, ali i Kine, Singapura i drugih azijskih zemalja.

- Nije mi prvi put da sam u Aziji, ali u Maleziji jeste. Najviše vremena provodim sa predstavnicama Makedonije i Bugarske - kazala je Aleksandra.

Ne krije da je za takmičenje u Maleziji morala dobro da se pripremi, jer se sve ocjenjuje: ponašanje, stav, komunikativnost, poznavanje stranih jezika, urednost, druželjubivost, obrazovanje.

- Od 120 djevojaka koje su došle iz cijelog svijeta, ponosno je čuti kako izgovaraju ime vaše države - rekla je Aleksandra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana