Aleksandra Prijović smijenila hrvatskog direktora

GS
Aleksandra Prijović smijenila hrvatskog direktora

Branko Dukić, gradonačelnik Zadra, smijenio je direktora Sportskog centra Višnjik Denisa Karlovića, a svemu je "kumovala" srpska zvijezda Aleksandra Prijović.

Prema najavama, u pomenutom centru će u junu biti održan koncert popularne pjevačice.

Dukić je prvo odbio koncert Prijovićke, da bi se nakon toga povukao i predomislio.

U saopštenju Dukića se navodi da "već neko vrijeme postoji narušeno povjerenje između direktora i njega kao gradonačelnika, što je za rezultat imalo odluku o smjeni".

"Prvenstveno se to odnosi na nedosljednost u komunikaciji i različitim shvatanjem prioriteta u djelatnosti samog Društva. To nepovjerenje produbljeno je i prilikom razgovora o organizaciji koncerata više izvođača za koje je direktor tražio moju saglasnost, iako to nije uobičajeno za slična događanja za koja direktor oduvijek potpuno samostalno donosi odluke. Konačno, manipulisanje netačnim informacijama prema javnosti nanijelo je reputacijsku štetu tom trgovačkom društvu i Gradu Zadru i potvrdilo nemogućnost daljnje saradnje u uslovima međusobnog nepovjerenja. Sva prošla i buduća ulaganja u taj sportski kompleks čine dugogodišnji program razvoja sporta Grada Zadra koji se provodi sistemski u više mandata bivših gradonačelnika. Kroz taj program sistemski se ulažu značajna budžetska sredstva u nove sportske sadržaje i tako će biti u budućnosti te zahvaljujem na doprinosu direktoru Karloviću koji je učestvovao u provođenju više takvih projekata", piše u saopštenju gradonačelnika Zadra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Porodila se Sanja Kužet
Porodila se Sanja Kužet
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana