Aleksandra Klačar Fashion TV model svijeta

Agencije
Aleksandra Klačar Fashion TV model svijeta

Sedamnaestogodišnja Aleksandra Klačar sa Pala osvojila je titulu najboljeg Fashion TV modela svijeta za 2013. godinu.

Ovaj izbor održan je na Kipru u Rocks Hotelu & Casinu, a uz Aleksandru na takmičenju su učestvovala još tri modela modne agencije "Abs Models" iz Sarajeva.

Na takmičenju na Kipru prva pratilja je Opra Kristina Elena iz Rumunije, a druga pratilja Melisa Alagoz iz Turske. Nagradu "Most Liked" dobila je Lenka Josefiova iz Češke, nagradu "Scan Me" Gisele Reinberg iz SAD i priznanje "Rocks Hotela & Casina" Marta Gonzalez Lirijano iz Dominikanske Republike.

Klačarova je poslije završene škole manekena u ovoj modnoj agenciji učestvovala na Izboru mis BiH za mis svijeta, a radila je i brojne revije u okviru Nivea BH Fashion Week u Sarajevu i snimila mnoštvo profesionalnih fotografija.

Ta iskustva su joj pomogla da u velikoj konkurenciji odnese pobjedu na svjetskom nivou. Aleksandra je osvojila 2.500 dolara i odmah poslije izbora otputovala u Istanbul radi daljeg poslovnog angažmana. Očekuje je i odlazak u Hongkong gdje će biti počasni gost Fashion TV.

Aleksandra Klačar je bila mis Jahorine za 2012. godinu što je još jedna potvrda za ljepotu mlade Paljanke.

- Želim da nastavim da se bavim manekenstvom i modelingom. Hoću da postanem poznata manekenka i da radim sa velikim svjetskim dizajnerima - rekla je Klačarova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana