Aleksandra ime za princezu

Agencije
Aleksandra ime za princezu

Kladionice u Velikoj Britaniji predviđaju da će dijete princa Vilijama i Kejt Midlton biti djevojčica i da će se zvati Aleksandra.

Od kada je kraljevska palata saopštila da je supruga princa Vilijama Kejt Midlton trudna počela su nagađanja širom Velike Britanije od toga kako će dijete izgledati, kog će pola biti do toga kako će se zvati.

Britanska firma za klađenje "Koral" smanjila je kvotu da će se dijete zvati Aleksandra sa 25 na prema jedan na dva prema jedan, jer je primila neobično velike sume novca od kladioničara koji nagađaju da će se dijete kraljevskog para baš tako zvati. To ime postalo je favorit na kladionicama.

Portparol kladionice Simon Kler rekao je da je kompanija primila 10.000 opklada na razna imena, ali da su svi iznenađeni vidjevši da je u toku nekoliko časova uplaćeno više opklada na oko 2.000 funti (3.080 dolara) na ime Aleksandra, prenijele su agencije.

Dvjema rivalskim kladionicama u Britaniji takođe je ime Aleksandra favorit. Kraljevski par navodno ne zna pol djeteta, ali su se prije nekoliko mjeseci pojavile neke tvrdnje da je Kejt Midlton slučajno otkrila da čeka djevojčicu.

Jedan od najpopularnijih parova na svijetu upoznao se tokom studiranja i u početku su bili samo prijatelji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana