Aleksandra dobija prsten po drugi put

Glas Srpske
Aleksandra dobija prsten po drugi put

Aleksandra Jeftanović ponovo će pred matičara. Kako prenose pojedini mediji, voditeljka emisije "Tri puta da" na Tajlandu će i sama izreći "da"! Njen dečko Aleksandar Švraka planira da je zaprosi u pomenutoj egzotičnoj zemlji, gdje su trenutno na odmoru.

- Aleksandar i Aleksandra su na Tajland otputovali pre nekoliko dana i tamo će ostati tri sedmice. Aleksandar je zaključio da je to idealna prilika da zaprosi Aleksandru i tako kruniše vezu dugu godinu dana. Sve je osmislio, a kako mu plan ne bi propao, čak se i osigurao tako što je prsten poneo iz Beograda - otkriva dobro obaviješten izvor.

Kako dalje prenose mediji, Aleksandra ništa ne naslućuje, mada upućeni u njihovu ljubav tvrde da se ona već izvjesno vrijeme potajno nada da će Saša učiniti ovaj korak.

Kad su stigli u Aziju, isključili su telefone i novinari nisu uspjeli da saznaju da li je Aleksandar stavio vjerenički prsten Aleksandri. O detaljima prosidbe saznaće se tek kad se vrate.

Inače, voditeljka je bila u braku s rukometašem Ognjenom Kajganićem. Zvanično su se razveli u januaru 2006, poslije tri godine braka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana