Al Paćino u vezi sa 40 godina mlađom djevojkom

Glas Srpske
Al Paćino u vezi sa 40 godina mlađom djevojkom

Jasno je zašto holivudsku ikonu Al Paćina (71) posljednjih dana krasi širok osmijeh. Zvijezdu kultnog "Kuma" usrećila je njegova prelijepa djevojka, Argentinka Lusila Sola, koja je čak 40 godina mlađa od slavnog glumca. Javnosti su se ovog puta predstavili u Njujorku.

Odjevena u lila haljinu, prelijepa brineta čvrsto je držala ruku oronulog glumca. Lusila je vjerovatno podstakla "mladalačku stranu" kod Paćina, koji je na glavu stavio crnu traku, prenio je "Dejli mejl".

Lusila je glumila u nekoliko filmova na španskom jeziku, a Paćina je srela na snimanju filma "Divlja Salome", kada joj je bio reditelj. Ona govori četiri jezika i ima kćerku Kamilu, koja živi sa njom i Paćinom u Los Anđelesu.

Par je izašao u javnost u aprilu prošle godine, ali su potom izvijestili da nisu u vezi. Nešto ih je, očigledno, ipak spojilo.

Paćino i Lusila Sola redovno posjećuju javna dešavanja zajedno, drže se za ruke i zadovoljno se smješkaju fotografima i novinarima, te se stiče utisak da im razlika od četiri decenije ne predstavlja nikakav problem.

Iako se Paćino nikad nije oženio, on je otac troje djece. Ima kćerku Džuli Meri (22), sa profesorkom glume Žan Tarant, te desetogodišnje blizance, sina Antona Džejmsa i kćerku Oliviju Rouz, sa glumicom Beverli Dianđelo. Legendarni Al Paćino, koji se proslavio u filmu "Scarface" te trilogiji "Kum", glumiće jednog od mafijaša u filmu o Džoniju Gotiju, kojeg snima Džon Travolta.

Paćino će u ovom filmu portretisati jednog od šefova mafijaške porodice Gambino, te Gotijevog saradnika Nila Delakrosea.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana