Al Paćino u lošem psihičkom stanju

Agencije
Al Paćino u lošem psihičkom stanju

Slavni glumac Al Paćino, koji trenutno igra u predstavi "Lutka od porcelana", bez suflera koji mu govori tekst ne može da glumi. Pri tome, tekst izgovara nerazgovjetno te su svi zabrinuti za njega, prenose strani mediji.

Za sada je predstava imala šest ekskluzivnih predizvođenja, tokom kojih je glumac zaradio šest miliona dolara. Međutim, neki gledaoci su tokom pauze između prvog i drugog dijela predstave tražili novac nazad zbog činjenice da je Paćino mumlao i zaboravljao tekst te je u prvom dijelu izvođenja rijetko ko razumio šta je glumac izgovarao.

Kako prenosi "Njujork post", prijatelji glumca kažu da nikada do sada nisu vidjeli Paćina u ovakvom stanju te su veoma zabrinuti za glumca. Paćino predstavu igra sa "blutut" slušalicom, putem koje mu sufler govori tekst predstave i na bini su skrivena čak tri ekrana na kojima je velikim slovima ispisano šta bi glumac sljedeće trebalo da kaže.

Ekipa predstave, ali i ljudi bliski velikom glumcu, strahuju za njegovo mentalno stanje, jer nakon predstave Al Paćino ode u svlačionicu i sjedi sam "potpuno izgubljen". Pored toga, teško se sporazumijeva i sa ostalim glumcima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana