Al-Kaida prijeti smrću Čeril Kol

Glas Srpske
Al-Kaida prijeti smrću Čeril Kol

Britanska pjevačica Čeril Kol postala je meta terorističke organizacije "Al-Kaida", piše magazin "Metro".

Čeril se našla na "meti" terorista poslije nedavne posjete britanskim vojnim snagama u Avganistanu. Pjevačica je u Avganistanu obišla britanske vojne trupe u kampu Bastion, a poslije povratka je pohvalila njihov trud u borbi protiv terorizma.

- Uvijek sam se divila ovim momcima i njihovom zalaganju, ali vidjevši ih na terenu, na djelu, izgledaju nevjerovatno - izjavila je pjevačica.

Međutim, njeno bodrenje neprijateljskih vojnika nimalo se nije dopalo lokalnim terorističkim grupama, koje su objavile upozorenje, u kojem kažu da je pjevačica zbog svoje posjete i izjava koje je dala postala jedna od njihovih meta.

Anjem Čoudari, organizator antiameričkih protesta tokom obilježavanja desete godišnjice terorističkih napada na SAD, rekao je da će pjevačica sama biti kriva ako bude ubijena.

- Sramota je da Čeril Kol može doći u Avganistan i hvaliti vojnike u isto vrijeme kada Amerikanci i njihovi saveznici ubijaju hiljade nevinih civila - izjavio je on magazinu "San".

On je dodao da pjevačica stvara sve više neprijatelja među muslimanima svojim ponašanjem.

Čeril je odbila da komentariše prijetnje koje su joj upućene, a izvori bliski pjevačici tvrde da je zabrinuta.

Pjevačica se u ponedjeljak pojavila na žurci povodom londonske Nedjelje mode, gdje je svojim izglednom zasjenila ostale zvanice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana