Aida Đapo najljepša na svijetu FOTO

RTS
Aida Đapo najljepša na svijetu FOTO

Najpoznatiji foto i pin-ap model u Bosni i Hercegovini, Aida Đapo, proglašena je, po izbori internet stranice "Beautiful Womenpedia ", najlepšom ženom svijeta. Zanimljivo je da su se iza Aide našle i svjetske lepotice kakve su Irina Šajk, Megan Foks, Adriana Lima. Monika Beluči, Eva Mendez i mnoge druge.

Malo ko je čuo za nju, ali ljepotica Aida Đapo našla se na prvom mjestu liste 50 najljepših žena svijeta u izboru internet portala Beautiful Womenpedia.

Za Idu van Munster, kako joj glasi umjetničko ime, navode da je očaravajuća mlada djevojka sa velikom harizmom i jedinstvenim načinom života. 

Ističu da Aida posjeduje jedinstvenu i neobičnu ljepotu i da je to, zajedno sa velikim talentom, čini izuzetnom osobom. 

Aida kaže da se osjeća kao da je rođena u pogrešnoj eri, a strast joj je sve iz perioda od 1920. do 1960. godine.

Na drugom mjestu našla se svima dobro poznata Irina Šajk. Nju ne treba mnogo predstavljati, jer djevojka Kristijana Ronalda je jedan od najtraženijih fotomodela današnjice.

Prelijepo lice, dugačke noge i zategnuta figura svakako su njeni najbolji aduti, a sajt ističe i činjenicu da Irina potiče iz jednog malog ruskog sela, ali je to nije sprečilo da pokori svijet.

Irina Šejk

Još jedno iznenađenje u vrhu ovakvih lista čini Madalina Genea, koja je zauzela treće mjesto. Za atraktivnu Rumunku kažu da je njena žena izuzetne ljepote i preplavljujućom senzualnošću.

Madalina Genea

Četvrto mjesto pripalo je indijskom fotomodelu, glumici i televizijskoj voditeljki Prijanki Čopri, za koju tvrde da se ne plaši da pokaže svoju ženstvenost i senzualnost.

Kineska femme fatal Đin Mej Sin je na petom mjestu. Jedna je od najpopularnijih Kineskinja, a pored manekenstva bavi se i glumom.

Đin Mej Sin

Odkad se pojavila u Transformersima, posebno u sceni kada otvara haubu i naginje se nad motorom, Megan Foks ne silazi sa lista najlepših žena svijeta. Prelepa Amerikanka našla se na šestom mjestu, a činjenica koja je karakteriše je mala (tek 163 centimetra visoka), a opet zanosna figura.

 

Ada Aime de la Kruz dva puta je bila mis Dominikanske republike i sasvim opravdano se našla na sedmom mjestu. Ujedno je i najljepša političarka na svijetu, pošto je trenutno zamjenica gradonačelnika Santo Domingo Nortea.

Očaravajuča tunišanka Rim Saidi osma je na listi, a kažu da niko ne može da odoli njenoj ljepoti.

Deveto i deseto mjesto zauzele su portugalka Sara Sampajo i vijetnamka Ngo Tan Van.

Sara Sampajo

U prvih 50 su se plasirale Klaudija Links, Nikol Faria, Adrijana Lima, Monika Beluči, Tereza Mur, Alena Šiškova, Vanesa Fonseka, Ksenija Deli i druge.

Adrijana Lima,

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana