Agilerine provokativne fotografije procurile u javnost

Glas Srpske
Agilerine provokativne fotografije procurile u javnost

Stotinjak privatnih fotografija tridesetogodišnje pjevačice Kristine Agilere procurilo je u javnost nakon što su navodno pronađene u memorijskoj kartici koja je bila ostavljena u jednom francuskom hotelu. Na njima pjevačica pozira u krevetu sa momkom Metom Rutlerom dok su neke snimljene na djevojačkoj zabavi Nikol Riči.

Fotografije na kojima stoji datum od avgusta do decembra prošle godine, nepoznati muškarac pokušao je da proda američkom portalu "Radaronline" tvrdeći da ih je pronašao u hotelu u kojem je par zajedno odsjeo.

Portal je potvrdio da su vidjeli provokativne fotografije. Na nekima od njih Agilera se sa momkom, kojeg je prošle godine upoznala na snimanju filma "Burleska" gdje je radio kao asistent, strastveno ljubi dok su na drugima snimljeni u krevetu.

Na petnaest fotografija nastalih u avgustu prošle godine u Meksiku, pjevačica je snimljena na djevojačkoj zabavi Nikol Riči. Na njima puši cigarete, pije i pozira sa cvijećem u kosi dok je Nikol nedaleko od plaže pozirala u bikiniju sa muškom lutkom za naduvavanje te kako pije šampanjac. Na nekima Agilera pleše na stolu, pozira sa golim muškarcem, simulira oralni seks te pozira sa šminkom i bez nje.

Ovo nije prvi put da su njene fotografije procurile u javnost. Prvi put se to dogodilo u decembru 2010. godine kada je u garderobi isprobavala providnu seksi odjeću.

Za te fotografije se pretpostavlja da su rađene kod Kristinine kuće, a na njima se vidi da je pjevačica iscrpljena i sa modricama po cijelom tijelu. Tabloidi su njen ovakav izgled povezali sa razvodom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana