Agilera se obrukala, nije znala riječi himne VIDEO

Glas Srpske
Agilera se obrukala, nije znala riječi himne VIDEO

Američka štampa "prozvala" je pjevačicu Kristinu Agileru, koja je na otvaranju Superbola otpjevala pogrešan tekst američke himne.

Pjevačica je trebalo da začini Superbol svojim izvođenjem američke himne, ali pjevačica se na kraju baš obrukala kada je u prenosu uživo pobrkala riječi. Mjesta za popravku nije bilo.

Ni godine iskustva nisu pomogle Agileri da ne ispadne prava amaterka i zaboravi riječi pjesme. I to ne bilo kakve pjesme. Ono što je trebalo da bude čast, za nju se pretvorilo u pravu noćnu moru.

Na početku NLF finala Kristina Agilera trebalo je svečano da otvori ceremoniju izvođenjem američke himne "Star spangled banner". Više od 100 miliona ljudi gledalo je i slušalo u trenutku kada je pjevačica otpjevala pogrešan tekst koji je pronašla na internetu.

Umjesto "preko zida smo gledali kako galantno vijore", Kristina je otpjevala "ponosno smo gledali u posljednjem sjaju sumraka". Pogrešna rečenica inače je prethodnih nekoliko dana stajala na onlajn enciklopediji "Vikipedija", a jutros je ispravljena.
Agilera je kasnije za Si-En-En izjavila da je ponio taj dirljivi trenutak i da je zato zabrljala tekst.

- Znam da sam se pogubila u jednom trenutku, ali se nadam da su svi shvatili da je to zato što volim svoju zemlju i bila sam dirnuta. Nadam se i da je duh himne dotakao sve koji su slušali, uprkos mojoj brljotini - rekla je petorostruka dobitnica "Gremija".

Zbog svoje greške Kristina se i preko svog službenika za odnose sa javnošću izvinila američkoj javnosti.

- Mogu se samo nadati da je svako osjetio moju ljubav prema zemlji i da je istinski duh himne došao do svih - stoji u izjavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana