“Afera sa Tonijem Parkerom je laž”

Glas Srpske
“Afera sa Tonijem Parkerom je laž”

Žena koju su mediji okrivili za razvod Eve Longorije i Tonija Parkera, Erin Beri, oglasila se i demantovala da je ikada imala aferu sa poznatim košarkašem. Erin je u obraćanju javnosti na svojoj internet stranici poručila da nema vremena za aferu sa tuđim suprugom.

- Nisam imala aferu sa Tonijem Parkerom i nisam ga lovila. Nažalost, s obzirom na to da se u isto vrijeme razvodimo, povezali su nas zbog našeg prijateljstva. Moje prijateljstvo sa Tonijem Parkerom nije imalo nikakve veze sa krajem moga braka. Sve zajedno je dovoljno bolno i bez drame koja se nadodaje tvrdnjom o našoj aferi. Sve to je poprilično naivno, smiješno i kompletno lažno - izjavila je Erin, a prenose agencije.
Longorija je, da podsjetimo, otkrila da je razvod zatražila jer je u Tonijevom mobilnom telefonu našla stotine poruka druge žene. Beri tvrdi da to nije bila ona.

- Ljudi koji me ne poznaju spojili su me sa Parkerom. Dobila sam stotine mejlova i poziva od prijatelja koji me znaju i podržavaju. Jako sam zauzeta svojom djecom i studijem prava, tako da je žalosno što i sada moram da izdvajam vrijeme i opravdavam se - otkrila je Erin.

Smatra da se ipak morala opravdati, jer je njeno ćutanje protumačeno kao potvrda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana