Adrijanin savjet za novogodišnji poklon

Agencije
Adrijanin savjet za novogodišnji poklon

Adrijana Lima odlučila je da posavjetuje sve pripadnike jačeg pola i da im da do znanja kakav veš žene vole da dobijaju na poklon za vrijeme novogodišnjih praznika.

Ko će bolje da vas savjetuje koje seksi komade donjeg veša da kupite djevojci, do najzgodnija mama na svijetu, Viktorijin anđeo i jedan od najljepših supermodela sa modnih pisti, Adrijana Lima. Ona zna koliko je muškarcima teško da odaberu idealan poklon za djevojke, pa je odlučila da im pomogne pri odabiru onog najboljeg.

Kada je riječ o donjem vešu, žene ga naprosto obožavaju. Ne postoji dama kojoj nije bitno da u svom ormanu ima nekoliko kompleta gaćica i bruseva koje će ponosno pokazati svom muškarcu u krevetu. Znajući to, Adrijana misli da je kupovina seksi veša djevojci super ideja.

"Ono na šta najpre treba obratiti pažnju je veličina grudnjaka i gaćica. Od toga treba poći. Saznajte njenu idelanu veličinu tako što ćete krišom pogledati na etiketi. Iznenađenje je poenta priče i neće biti zanimljivo ukoliko je direktno pitate", savetuje Lima.

Komade birajte u odnosu na svoj lični ukus. Ono što se vama dopada, zasigurno će se dopasti i njoj, stoga se osmijelite i birajte slobodno ono što bi vas na njoj najviše uzbudilo. Ne ustručavajte se od haltera, tangi i korseta, seksi spavaćica i svega ostalog u čemu biste željeli da je vidite u krevetu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana