Adrijana otkrila kako zavodi Marka

Glas Srpske
Adrijana otkrila kako zavodi Marka

Jedna od najseksepilnijih žena na planeti, top model Adrijana Lima, otkrila je američkim medijima kako zavodi svog supruga, srpskog košarkaša Marka Jarića, te šta on može da očekuje za predstojeći Dan zaljubljenih.

Iako se proslavila reklamirajući izazovni donji veš, prelijepa Brazilka priznaje da u privatnom životu nema običaj da nosi seksi veš, iz prostog razloga što joj nije neophodan da bi se osjećala zavodljivo i poželjno. Štaviše, Adrijana smatra da za romantično raspoloženje nije neophodno ni prskati se parfemima, jer vjeruje da je prirodan miris kože najprivlačniji.

Na pitanje kako će zavesti svog muža za Dan zaljubljenih, Lima je otkrila da neće mnogo polagati na garderobu ili veš.

- Ono što ću nositi na sebi nije važno, jer ionako neće dugo biti na meni - zaključila je Brazilka.

Srpska snajka otkrila je i kako uspijeva da održi vitku figuru koju nije ugrozilo ni rađanje kćerke Valentine u novembru 2009. godine. Mada pazi na ishranu, sebi povremeno dozvoli komad čokolade.

- Što se mene tiče, slatkiši i cvijeće uvijek moraju ići zajedno. Ugljene hidrate ne konzumiram. Kombinujem razne proteinske napitke, jedem samo zeleno povrće, pripremljeno na žaru ili na pari, neki oblik proteina, i to obično imam za ručak ili večeru. Svaka tri sata pojedem žitarice ili popijem proteinski napitak - kaže Adrijana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana