Adrijana osvojila rajsko ostrvo

Agencije
Adrijana osvojila rajsko ostrvo

Manekenka Adrijana Lima osvojila je svojim šarmom i ljepotom ostrvo Sent Barts koje pripada Francuskoj. Lima, koja je anđeo modne kuće "Victoria's Secret", na ovom ostrvu, tačnije raju na zemlji, snimala je novu reklamnu kampanju za kupaće kostime.

Svi koji su pogledali fotografije kažu da je ono što je proizašlo iz kampanje pravi melem za oči. Supruga srpskog košarkaša Marka Jarića već godinama je jedna od najplaćenijih svjetskih manekenki. Lima, koja je karijeru započela 1998. godine, brzo je stigla do milionskih honorara. Prvi ugovor potpisala je 2000. godine sa kompanijom "Victoria's Secret", a već tada je imala zagarantovanih milion dolara godišnje. Taj iznos se od 2008. kada je postala i zaštitno lice ove modne kuće, povećao na četiri miliona dolara.

Adrijana Lima je rođena 12. juna 1981. godine u Salvadoru, u provinciji Baija u Brazilu. Ona je kćerka jedinica Nelsona Toresa i Marije Grase Lima. U jednom intervjuu za "Fashion TV" rekla je da ima afričke, indijske i švajcarske korijene, ali u njenoj "Maybeline" biografiji stoji da su njeni korijeni francuski, portugalski, američki i karipski. Kada je imala samo šest mjeseci njen otac je napustio nju i njenu majku. Iako je dugo bila distancirana od oca kasnije su uspjeli da se zbliže.

U braku sa Markom Jarićem Adrijana ima kćerke Valentinu i Selenu, a njena karijera jednako cvjeta i poslije dva porođaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana