Adrijana Lima: Vjenčanje za savršen Dan zaljubljenih

Glas Srpske
Adrijana Lima: Vjenčanje za savršen Dan zaljubljenih

Adrijana Lima i njene koleginice Ducen Kros i Lindzi Elingson prekjuče su dijelile poljupce obožavaocima na promociji kolekcije za Dan zaljubljenih u Njujorku i tom prilikom otkrile kako zamišljaju idealan 14. februar.

- Ja sam već doživjela svoj idealni Dan zaljubljenih. To je bio najnevjerovatniji trenutak mog života. Ja sam se za svog supruga udala na Dan zaljubljenih i to mi je bio najljepši dan u životu - otkrila je Lima, a i njene koleginice su priznale da vole praznik zaljubljenih.

- Ja želim da budem sa onima koje volim i mislim da je to ono što je najvažnije za Dan zaljubljenih. Nije bitno šta ćemo da radimo sve dok smo zajedno - izjavila je Ducen Kros, koja baš kao i Lima ima supruga i sina od dvije godine.

- Bez obzira na to da li imate momka, muža ili ste same, na ovaj dan svaka žena treba da pokaže sebi malo ljubavi. Idite u šoping, kod kozmetičara, na masažu, šta god volite - istakla je Lindzi Elingson, koja će ovaj praznik provesti sa momkom, za kojeg kaže da će prvi put kuvati za nju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana