Adrijana Lima pleše lambadu

Glas Srpske
Adrijana Lima pleše lambadu

Jedan od najtraženijih i najpopularnijih svjetskih top-modela Adrijana Lima, supruga srpskog košarkaša Marka Jarića, nedavno je pokazala da, osim ljepote i šarma, posjeduje i plesne vještine. Ona je bila specijalni gost u turskoj verziji šoua "Ples sa zvijezdama". Lijepa manekenka igrala je lambadu.

"Srpska snajka" blistala je u kratkoj žutoj haljini modernog kroja dok je smjelo plesala uz poznate ritmove sa poznatim turskim plesačem Acunom Ilikalijem.

Adrijana se prilično dobro snašla, iako je u jednom trenutku, prilikom malo kompleksnijeg pokreta, izgubila ravnotežu, pa je Acun vješto pridržao da ne bi pala. Par je nastavio svoju plesnu tačku kao da se ništa nije dogodilo. Bili su prilično dobro uvježbani, a Lima je pokazala da i te kako ima ritma.

- Još dok sam bila dijete moj san je bio da naučim da igram lambadu i presrećna sam što sam konačno imala priliku da to pokažem pred širokim auditorijumom. Pokidala mi se bretela na haljini koliko sam se unijela igrajući i moram da priznam da je bilo naporno naučiti cijelu koreografiju - rekla je uzbuđena Adrijana poslije plesa, a potom je zauzela mjesto kao jedan od sudija u žiriju.

- Adrijana Lima je bez sumnje najljepša žena na svijetu - priznao je Acun, koji nije mogao da prikrije zadovoljstvo što je dobio priliku da pleše sa jednom od najatraktivnijih žena na svijetu.

Adrijana Lima proglašena je za najseksepilniju manekenku na svijetu u anketi sajta Models.com.

Većina čitalaca internet portala koja je učestvovala u anketi smatra da "srpska snajka" "posjeduje jedinstvenu ljepotu", kao i da "nijedna djevojka na svijetu ni približno ne izgleda dobro kao ona".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana