Adrijana Lima dijeli tajne o svom besprekornom izgledu

Agencije
Adrijana Lima dijeli tajne o svom besprekornom izgledu

Adrijana Lima je jedna od najlepših žena na svijetu. Čuveni model izgleda besprijekorno, čak i bez šminke. Saznajte njene bjuti tajne i kako ona uspijeva da izgleda besprekorno sve vrijeme!

1. Dodatni sloj maskare na trepavice

"Uvijek koristim maskaru. Čak primenjujem maskaru nekoliko puta dnevno, sloj po sloj, naročito tokom ljeta. Mislim da dodatni slojevi maskare čine da trepavice izgledaju neverovatno. I zapamtite da uvokek nanesete maskaru na samom korenu trepavica."

2. Mješavina bronzera i kreme za lice za prirodan izgled

"Ovo je jedna od mojih omiljenih kombinacija. Kada sam umorna od nošenja sve tu šminke, ja koristim malo rumenila ili bronzer sa mojom kremom za lice. Ova mješavina će dati lep sjaj vašem licu."

3. Ruž za usne

"Kada nosim roze ili crveni ruž na usnama, ja primjenjujem neke karmine na obrazima za prirodniji izgled."

4. Mekana olovka za oči

"Mnoge žene se bore prilikom apliciranja olovke za oči. Saznala sam od šminkera da je bolje da koristite meke olovku za oči nego suve. Veoma je lako primeniti meku olovku na oči i linija će izgledati preciznije".

5. Kupine, borovnice i malo povrća su savršene grickalice

"Kada je potrebno da moje tijelo bude u savršenom stanju, jedem puno barenog povrća. Za užinu, ja uvijek biram kupine ili borovnice. Možete ih jesti cio dan jer vam pomoći da sagorite masti. Ja vam ih preporučujem."

6. Intenzivni trening za bolje rezultate

"Volim intenzivne treninge i ja volim kada se dobr oznojim. Ja stvarno volim da preskačem konopac. Nosim konopac svuda sa sobom. Ovo je moja dnevna rutina: 10 minuta skakanje konopca i 35 minuta trčanja."

7. Laneno ulje je moje tajno oružje

"Ako želite da vaša kosa bude lijepa I negovana, onda morate da koristite laneno ulje. Laneno ulje će takođe učiniti kosu mekom i prekrasnom".

8. Ne perite kosu prečesto

"Ako imate suvu kosu, nemojte da je perete svaki dan. Pokušajte sa pranjem jednom nedjeljno. Ako imate potrebu da često perete kosu, pokušajte da koristite šampona za suvo pranje kose".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana