Adrijana Lima blistala na zabavi Victorias Secret -a

Glas Srpske
Adrijana Lima blistala na zabavi Victorias Secret -a

U Njujorku je u srijedu uveče održan najzabavniji i najskuplji šou Victoria's Secret-a do sada. Za njega su bili potrebni 31 par krila, 38 modela i 69 različitih autfita.

Spektakularnu reviju vrijednu 12 miliona dolara otvorila je južnoafrička ljepotica Kandis Svanpul sa kostimom inspirisanim baletom i ogromnim krilima u svjetloljubičastim tonovima te tako odmah na početku potvrdila svoju najavu prije šoua, da će ovogodišnji šou biti vrlo ekstravagantan.

Alesandra Ambrosio nosila je Passion Play krila, čija je izrada trajala sedam godina, a koja teže 10 kilograma, što su najteža krila koja je ikada nosila neka anđelica ovog poznatog brenda. Passion Pladž pozlaćena su 23-karatnim zlatom i izrađena sa 105.000 svarovski kristala.

Adrijana Lima, koja je utjelovljavala duh požude i romantike u crveno-crnim kombinacijama, priznala je da tri sedmice prije šoua trenirala dva puta dnevno, a devet dana izbjegavala krutu hranu i jede samo proteinske šejkove.

Miranda Ker je povratila svoju krunu, najskuplji komad večeri – 2,5 miliona dolara vrijedan grudnjak "fantasy treasure". Djevojke su kao i uvijek izgledale spektakularno. Nije izostao ni spektakl u popratnom dijelu programa, pa su se na pozornici izredali i Keni Vest, Džej Zi, Niki Minej te Adam Levin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana