Adrijana Lima blistala na reviji Victorias Secret

Agencije
Adrijana Lima blistala na reviji Victorias Secret

Modni događaj godine održan je u srijedu uveče u Njujorku, a najljepše žene svijeta, predvođene Brazilkama Adrijanom Limom i Alesandrom Ambrosio, priredile su spektakl na reviji donjeg veša "Victoria's Secret".

Najpoznatiji brend donjeg veša ponovo jer priredio spektakl u kojem su učestvovali najpoznatiji svjetski supermodeli. Pistom su prošetale ljepotice koje su oduzimale dah, kako zbog svojih savršeno izvajanih tijela, tako i zbog ekstravagantnih i skupocenih modela.

Adrijana Lima, Miranda Ker i Alesandra Ambrosio samo su neke od manekenki koje su doprinele spektaklu i uljepšale veče posjetiocima revije.

Osim skupocenog komada donjeg rublja, prestižnu reviju obilježio je povratak jednog od najpoznatijih lica (i tijela) te modne kuće. Supruga srpskog košarkaša Marka Jarića rodila je ćerku Sijenu prije samo 2 mjeseca, a sinoć je već blistala u punom sjaju i pokazala zavidnu figuru pred očima znatiželjne publike i fotoreportera.

Zablistala je  i Alesandra Ambrosio koja je nosila "Fantasy" grudnjak vrijedan nevjerovatnih 2,5 miliona dolara. Redizajniran svake godine za godišnju reviju, "Fantasy Bra " je prekriven cvijećem izrađenim od 5200 komada dragog i poludragog kamenja, među kojima su čak tri vrste dijamanata - bijeli, roze i žuti.

Na revijama "Victoria's Secret" uvijek učestvuju i velike muzičke zvijezde, a ove godine to su bili Džastin Biber, Rijana i Bruno Mars.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana