Adrijana i Marko u Diznilendu

Agencije
Adrijana i Marko u Diznilendu

Suprug jedne od najljepših svjetskih manekenki Adrijane Lima srpski košarkaš Marko Jarić izveo je svoju porodicu na cjelodnevni izlet u Diznilend.

Marko i Adrijana Lima imaju troipogodišnju kćerku Valentinu, koju su ovaj put riješili da obraduju putovanjem u Diznilend kako bi upoznala neke od junaka nastalih u mašti čuvenog Volta Diznija.

Očigledno su sve troje uživali, a Marko je na svom “Tviter” profilu postavio porodičnu fotografiju na kojoj se njih troje druže sa čuvenom Mini, ali i još jednu gdje se nalazi u zagrljaju crtane junakinje uz duhovit komentar “Polako, bre, Mini. Znam da si srećna da me ponovo vidiš, ali ja sam se oženio u međuvremenu”.

Adrijana i Marko, osim Valentine, imaju i kćerku Sijenu koja je rođena u septembru prošle godine. Slavni par se vjenčao 14. februara, na Dan zaljubljenih, 2009. godine, na privatnoj ceremoniji u Džekson Holu u državi Vajoming, a u vezi su od 2006. godine.

- Otkada se Valentina rodila mnogo sam odgovorniji i drugačije gledam na svet i život. Rođenje deteta totalno promeni prioritete. Zadovoljan sam što sam postao otac u pravom periodu - rekao je Marko Jarić.

Adrijana je više puta govorila da je majčinstvo za nju ispred svega i da sa suprugom, košarkašem Markom Jarićem planira veliku porodicu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana