Adelino retro vjenčanje

Agencije
Adelino retro vjenčanje

Pjevačica Adel i Simon Konecki vjenčaće se krajem jula u crkvi na selu, pored engleskog Saseksa. Proslavu će organizovati u njihovoj kući, a cijela ceremonija će biti u stilu pedesetih godina prošlog vijeka.

- Adel ne želi da pretjeruje, pozvali su samo porodicu i najbliže prijatelje. Jelovnik će biti jednostavan, sa specijalitetima domaće britanske kuhinje - rekao je prijatelj slavnog para.

Iako se šuškalo da se pjevačica u tajnosti udala za Simona Koneckija, glasine nisu bile tačne.

Par se dogovorio o detaljima svadbe, ali odlučili su da ih sakriju od javnosti. Adel i upravnik humanitarne organizacije “Drop4Drop” u oktobru prošle godine postali su roditelji sinčića Angela.

Pjevačica se dodatno proslavila kada je prošle godine snimila pjesmu za novi film o Džejmu Bondu “Skajfol”. Popularni glumac Danijel Krejg, koji tumači lik Bonda, gostujući u jednoj američkoj televizijskoj emisiji izjavio je da je Adel izabrana zbog predivnog glasa. “Skajfol” je njena prva numera poslije albuma koji je objavila 2011. godine i koji je postigao višemilionsku prodaju.

Za razliku od Adel, kojoj je Angel prvo dijete, Sajmon Konecki iz braka sa Klari Fišer ima petogodišnju kćerku. Pjevačica je više puta govorila da joj njen partner posvećuje veliku pažnju i da je zahvaljujući njemu uspjela da prebrodi operaciju.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana