Adam Skot: Ana nije kriva za moju lošu formu

Glas Srpske
Adam Skot: Ana nije kriva za moju lošu formu

Australijski golfer Adam Skot tvrdi da njegova veza sa srpskom teniserkom Anom Ivanović nema veze sa padom njegove forme.

Skot je nekada bio treći svetski igrač, a sada je 62. i poznavaoci golfa tvrdi da je zbog "ljubavnog meča" propustio dva ovogodišnja turnira, od kojih je jedan u organizaciji Tajgera Vudsa.

- Ne znam kako bih odgovorio na sve te spekulacije. Hoćete da mi kažete da ne treba da imam djevojku? Ove godine sam pokušao da se skoncentrišem na neke elemente igre koje sam prošle godine zaboravljao. Ali, znate kako je kada nešto pogrešno dugo radite, onda je teško to ispraviti - rekao je Skot.

Australijanac je ove godine promijenio mjesto boravka pa se iz Londona preselio na Floridu, a sve zbog toga da bi uštedio na vremenu prilikom putovanja. Australijanac je takođe rekao da činjenica da on i Ana dosta putuju ne utiče na njihove godišnje rasporede i vrijeme za treninge.

- Ova veza se ni po čemu ne razlikuje od prethodnih. Nijedna od djevojaka nije stalno putovala sa mnom i sa Anom se viđam kada se to uklapa u naše planove. Čuo sam i da su mi mnogi zamjerili što sam bio na Vimbldonu, umjesto na Tajgerovom turniru - zaključio je Skot.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana