Adam Levin najseksi muškarac

Agencije
Adam Levin najseksi muškarac

Najseksepilniji muškarac na svijetu za 2013. godinu po izboru magazina "Pipl" je Adam Levin, frontmen benda "Maroon 5". Levin je i jedan od sudija američkog muzičkog šou programa "The Voice".

Vjerenik "Viktorijinog anđela" Behati Prinslu preuzeo je ovu laskavu titulu od prošlogodišnjeg pobjednika Čeninga Tejtuma. Adam i Behati ljetos su se vjerili, a prije toga su bili u vezi nešto više od godinu. Romantična vjeridba "pala" je u Los Anđelesu.

Čini se da Levin uživa u svim blagodetima svog vješto kreiranog imidža, koji podrazumijeva malo odjeće i mnogo golotinje.

- Veliki sam egzibicionista i kao takav trudim se da što više vremena budem nag. Drugi me opominju da to i nije baš pristojno, ali ja živim u Kaliforniji, gdje je jako toplo. Kao dječak sam bio jako stidljiv i uložio sam veliki napor da savladam tu barijeru - kaže Levin.

Dodaje da je sa druge strane svjestan svog izgleda, ali i činjenice da neće zauvijek ostati mlad.

- Bez odjeće se osjećam slobodnije - poručio je najseksepilniji muškarac.

Još prije vjeridbe priznao je da ga brak fascinira.

- Želim da saznam sve o braku, da ga potpuno istražim. Kada bih samo uletio u tako nešto, to ne bi bilo dobro ni za koga. Ljudi, poznati i anonimni, često prave takvu grešku i samo gomilaju propale brakove iza sebe. Ne želim to - rekao je Levin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana