50 nijansi sive: Za scene bičevanja Dakota tražila dublerku

Agencije
50 nijansi sive: Za scene bičevanja Dakota tražila dublerku

S obzirom na to da nije ljubiteljka sadomazohističkih igrica, glumica Dakota Džonson, koja tumači glavnu žensku ulogu u erotskom filmu "50 nijasni sive", tražila je da je u jednoj od seksi scena zamjeni dublerka.

"Tu je taj krupni kadar moje zadnjice koju Grej udara kaišem. Zapravo nije moja, već dublerkina, jer ja ne volim da me udaraju po zadnjici", izjavila je mlada glumica gostujući u američkoj TV emisiji "Entertainment Tonight".

Ni njen partner u filmu Džejmi Dornan nema sadomazohističkih sklonosti.

"Prijje filma nisam ništa znao o sadomazohizmu. Morao sam dosta toga da naučim budući da igram 'eksperta'", naveo je on u intervjuu za BBC.

O junaku filma Kristijanu Greju tridesetdvogodišnji glumac nema neko naročito mišljenje - "bizaran je i pomalo imbecilan".

"Svakako nije običan čovjek. Veoma je komplikovan i stalno u skukobu sa samim sobom. Volim tu vrstu uloga, zanimljive su mi", objasnio je Dornan.

Film "50 nijansi sive" postiže veliki uspjeh na bioskopskim blagajnama širom svijeta, a u Srbiji ga je zaključno sa nedeljom vidio 62.361 gledalac, što je više od otvaranja filma "Montevideo, vidimo se!", koji je bio rekorder na našoj teritoriji, kao i više od velikih internacionalnih hitova poput serijala Hobit, koji je do sada držao rekord među stranim filmovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana