23 godine, stalno u toplesu, Šakiri "trn u oku": Ko je Pikeova nova djevojka?

GS
Foto: Instagram

Fudbaler Žerard Pike nedavno je snimljen s 23-godišnjom studentkinjom Klarom Marti na festivalu u Kataloniji, a mnoge zanima ko je njegova nova djevojka.

Klara je prva djevojka s kojom je Pike viđen u javnosti nakon raskida 12-godišnje veze s pjevačicom Šakirom (45), s kojom ima dva sina.

Atraktivna plavuša studira odnose s javnošću i živi u Barseloni.

The Sun navodi da Klara radi za Pikeovu filmsku i TV produkcijsku firmu Kosmos, nadzirući posebne događaje. Klara na svom Instagramu objavljuje atraktivne fotografije te često pozira u donjem vešu, ali i u toplesu.

Šakira navodno nije zadovoljna što se Pike pojavio u javnosti s Klarom, piše Dejli Mejl. Izvor blizak Šakirinoj porodici tvrdi su fudbaler i pjevačica imali dogovor kako se neće pojavljivati u javnosti s novim partnerima tokom prve godine od raskida.

Prema priči paparaca Hordija Martina za španski Mag, fudbaler se svim silama trudi da razbjesni Šakiru pa se s novom djevojkom namjerno pojavljuje na mjestima na kojima bi mogao da sretne pjevačicu, a posjećuju i mjesta za koja zna da bi ih na njima neko mogao da ih vidi i dojavi to Šakiri, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana