Znate li da postoji 13. znak Zodijaka? To su posebni ljudi, provjerite jeste li među njima

GS
Foto: Ilustracija

Zmijonoša ili Ophiuchus, je zvanično 13. horoskopski znak.

Znak - koji se nalazi između Škorpiona i Strijelca i obuhvata sve rođene od 29. novembra do 17. decembra - ne jednoglasno se smatra dijelom službenog zodijaka. Ali i dalje je zanimljivo učiti istoriju iza znaka i koje osobine ličnosti Ophiuchus posjeduje. 

Ličnost zmijonoše

Ophiuchus, bukvalno se prevodi kao "zmijonoša" i simbolizuje ljudsko biće isprepletano sa zmijom. Njihova ličnost ima mnogo dubine i vjeruje se da su najmračniji i najmističniji znak do sad.

Zmijonoše su generalno srećni pojedinci koji su iskreni i pošteni, intelektualni i pametni, puni harizme i kreativnih talenata. Oni su ambiciozni i žele da budu na vrhu svoje igre, ali poput zmije, vole da sve rade u tajnosti.

Lako se mogu prilagoditi promjenama, zbog čega prirodno mrze rutinu, i potreban im je partner koji razume njihovu strast prema istraživanju svijeta i životu. Takođe su skloni da budu nestrpljivi, temperamentni i osuđujući, a da pritom ne uzimaju u obzir posljedice koje mogu stvoriti nezdravu ljubomoru u odnosima.

Najvažniji element uspjeha u vezi sa zmijonošom je poštovanje njihove potrebe da se osećaju slobodno i nevezano, kao i potrebe da budu hvaljeni. Neko ko je intelektualan, ali srećan u „sporednoj ulozi“ najbolje odgovara zmijonoši.Pravi partner mora da bude snažna okosnica veze, slično kao i ekipa filma koja osvjetljava glumca, piše Krstarica.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana