Žene u ovim znakovima najčešće ostaju same, imaju previsoke kriterijume

B92
Foto: Ilustracija

Ove žene često ostaju same, ne zato što im nedostaje šarma ili ljepote, već zato što imaju visoke standarde i ne pristaju na manje od onoga što zaslužuju.

Evo o kojim je znakovima riječ:

Djevica

Djevice se ne zadovoljavaju prosječnim i uvijek traže muškarca koji će ispuniti sve njihove visoke standarde. Djevice žele partnera koji je inteligentan, uredan, odgovoran i ambiciozan te neće pristati na manje. One su majstorice detalja i uvijek obraćaju pažnju na sitnice koje drugi možda ne primjećuju. Njihova potreba za redom i savršenstvom znači da će pažljivo analizirati svakog potencijalnog partnera, tražeći bilo kakve znakove nesavršenstva. Iako mnogi ne mogu da zadovolje njihove visoke standarde, Djevice su spremne da čekaju onog pravog koji će se uklopiti u njihov savršeni svijet.

Vaga

Vage sanjaju o savršenoj ljubavi i često imaju visoke kriterijume kada je riječ o pronalaženju pravog partnera. Žele muškarca koji je šarmantan, pažljiv, estetski osviješten i sposoban za duboku emocionalnu povezanost. Prirodne su romantičarke i vjeruju u pravu ljubav iz bajki. Njihova sklonost prema idealizmu znači da će tražiti partnera koji ispunjava sve njihove romantične snove. Iako je teško pronaći nekoga ko će zadovoljiti sve te kriterijume, Vage su spremne da čekaju jer vjeruju da je prava ljubav vredna svakog truda i čekanja.

Škorpija

Škorpije traže muškarca koji može pratiti njihovu strast i emocionalnu dubinu. One žele partnera koji je izuzetno lojalan, strastven, tajanstven i sposoban za duboku emocionalnu povezanost. Ove zavodnice Zodijaka ne zadovoljavaju se površnim vezama. Njihova potreba za intenzivnim emocijama i dubokom povezanošću znači da će tražiti partnera koji može zadovoljiti njihove visoke standarde. Iako je teško pronaći nekoga ko može pratiti njihov intenzitet, Škorpije su spremne da čekaju, jer vjeruju da je prava ljubav vrijedna svake borbe.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana