U narednim sedmicama ovaj znak će imati i ljubav i pare

GS
U narednim sedmicama ovaj znak će imati i ljubav i pare

U narednim sedmicama jedan znak neće biti srećan samo u ljubavi, njega će „htjeti“ i pare!

OVAN

Možda vam je već i krenulo na poslovnom polju, ali ako nije, ne brinite. Znate da ste dali sve od sebe. Tako će biti u buduće, jer zaista ste sebi zacrtali da  ispunite maksimum. A onda svakako da očekujete da se to i vidi na vašim rezultatima. Mislite na zaradu, na pare!J ednom i vama mora poći sve za rukom.

BIK

Samo uporni mogu da istraju u svemu što naume. Dugo ste dangubili i konačno ste spremni da okrenete list. Već ste mnogo bolje raspoloženi, a u narednim nedjeljama ćete naći neke lične prioritete. Od vas se očekuje da budete uporni i jasno da ćete slaviti pobjedu.

BLIZANCI

Govorite da vam je teško, ali je vrijeme da ne mislite samo o sebi. Tačno je da vam nije lako, ali pokažite da ćete se malo zapitati i kako je partneru. On samo ćuti i čeka da vi sami  primijetite kako je njemu. Možda je krajnje vrijeme da se  okrenete prvo jedno drugome, pa onda svemu drugome.

RAK

Od vas se čeka da budete  oduševljeni, a vi to ne možete. Partner će misliti da je dovoljno to što vam čini na volju. Ipak, naredne sedmice vas čeka brdo obaveza, ali i neke stresne situacije. Imaćete  mnogo razloga da se partneru povjerite i šta vas boli i šta vam smeta. Morate naći razlog nezadovoljstva.

LAV

Vrijeme je da vam krene na polju karijere, i da konačno imate pare. Vi znate da to možete, a od vas neki očekuju mnogo. Posebno jedna djevica očekuje da budete svemogući. Da radite kako biste održali ritam, a sa druge strane da budete neko vrlo posvećen što se tiče emotivnog života.

DJEVICA

Pitanje je da se zapitate šta činiti, i da li ćete moći da ispunite sva očekivanja. Ne samo što se tiče partnera, već i svojih prijatelja, porodice,  i familije. Željećete jedan novi korak da učinite ka uspjehu, a u vas svi ulažu velike nade. Kako da uspijete ako ćete biti stalno pod njihovim pritiskom?

VAGA

Ako ikada, sada imate sansu da zaradite pare! Vrijeme je da se osmjelite i počnete da gradite svoju karijeru. Od vas se očekuje da budete spremni da se pokažete u najboljem svjetlu. Vrijeme je da postanete neko ko će da grabi ka uspjehu, i konačno da svoje neuspjehe ostavi za sobom.

ŠKORPIJA

Trenutno niste spremni da se vežete, ali ne znaci da morate biti sami. Svima treba društvo, pa zašto ne bi i vama trebalo? Neko želi da vas veže za sebe i zašto ne biste  pristali? Ništa nećete izgubiti ako pokušate ponovo da nekome date svoje srce. Jedan lijepi Strijelac ga želi odavno ispuniti ljubavlju.

STRIJELAC

Odavno maštate o jednoj Škorpiji, a ona nikako da vam posveti pažnju. Kao da ima strah od ljubavi, pa odbija da povjeruje, ma kako je uvjeravali u iskrenost osjećanja. Zaigrajte na posljednju kartu i vidjećete šta sve možete.  Velike šanse su da vam kreće na polju  ljubavi i karijere. Hoće vas  i sreća i pare!

JARAC

Vaša veza sa jednim likom nikako da dođe do izražaja. On će željeti avanturu sa vama, a vi ste protivnik takvih veza. Pred vama je način  da probate da djelujete na radnom polju  i da pokažete da ste dorasli svim radnim zadacima. Usljedice neke pohvale, priznanja ili nešto slično.

VODOLIJA

Pred vama je malo teži period od onog uobičajenog. Teži, u vidu odluka koje ććete morati da donesete i da učinite baš sve da budu konačne. Ako ste bježali od njih, u narednom periodu ih nećete zaobići. Moraćete odrediti prioritete i znati šta činiti dalje.

RIBE

Samo jedan Rak ce znati kako vam je, i biće vam rame za plakanje. Imaćete nezahvalnu situaciju iz koje možete izaći povrijeđenih osjećanja. I on je imao sličnu situaciju, pa će vas u potpunosti  razumjeti. Pošto kažu da slične sudbine  spajaju ljude, šta mislite o tome da li će i vas da spoji trenutak slične sudbine?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana